Adcommunicatie blijft open

Gepubliceerd op: 16 maart 2020 10:53
Gewijzigd op: 16 maart 2020 10:55

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Beste lezers,

Heeft u een evenement wat is afgelast of verzet? Laat het ons weten!
Communicatie is nu heel belangrijk en wij helpen u daar graag bij!

In tijden van onrust en onzekerheid zijn onze nieuwsmedia belangrijke bronnen van betrouwbare informatie. De lezer weet ons massaal te vinden om goed en zorgvuldig ingelicht te worden over wat er speelt. In de wereld en in de eigen omgeving. De uitbraak van het coronavirus is zo’n periode. 

Het kantoor van Adcommunicatie treft de nodige maatregelen maar blijft gewoon geopend en blijft bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur geopend. Ook Weekkrant De Loop zal, zoals gebruikelijk, op donderdag en vrijdag verspreid worden in geheel Helmond.

Communicatie is op dit moment ontzettend belangrijk, dat is ook ons vak, en wij willen juist nu onszelf meer dan 100% voor u inzetten. Nu het ministerie aangegeven heeft dat zoveel mogelijk mensen thuis moeten gaan werken, is communiceren ook voor u essentieel. Mocht u daarom in de aankomende weken advies nodig hebben of extra informatie willen delen met uw klanten? Dan kunt u contact opnemen via 0492-845350 of via info@adcommunicatie.nl. Voor het aanleveren van redactionele artikelen kunt u mailen naar redactie@deloop.eu.

Weekkrant De Loop Helmond, die wekelijks huis-aan-huis bezorgd wordt op 39.500 adressen in geheel Helmond, of de Groot Peelland met 100.000 oplage in Helmond, Deurne, Vlierden, Liessel, Asten, Ommel, Heusden,Someren, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Geldrop, Gemert, De Mortel, Bakel en Milheeze. Denk hierbij aan het doorgeven van gewijzigde openingstijden, gewijzigd assortiment, afgelaste evenementen, bezorgservice enz. Wij zullen de deadlines verlengen. Bijkomend voordeel is dat de kranten, nu er veel mensen thuis zitten, extra goed gelezen worden!

Dus aarzel niet en bel of mail ons voor meer informatie:
Christel Sanders: 0630073181 of mail naar christel@adcommunicatie.nl
Danielle Huissoon: 0630252512 of mail naar danielle@adcommunicatie.nl


Dit nieuwsbericht is 534 keer bekeken

X
X