A capella kerstshow in de Cacaofabriek

Gepubliceerd op: 8 december 2019 14:00
Gewijzigd op: 6 december 2019 12:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Zondag 15 december zal in De Cacaofabriek in Helmond een speciale kerstshow worden opgevoerd. Deze avond zal Olga Vocal Ensemble, een internationale a capella groep, het podium betreden van de Helmondse popzaal. Verwacht deze avond prachtige hymns en kerstklassiekers uit alle windstreken, opgevoerd met het unieke ‘Olga’ geluid. 

Het Olga Vocal Ensemble is gevormd aan het conservatorium in Utrecht. Met leden uit IJsland, Nederland, Engeland en Rusland passeren meerdere stijlen en genres de revue. Na shows in Nederland, een tour door de Verenigde Staten en de standaard tours door IJsland zullen de mannen van Olga Vocal Ensemble hun stemklanken nu ook ten gehore brengen in Helmond. 

Het ensemble staat bekend om hun bijzondere muzikale combinaties waarmee ze moeiteloos een overgang maken van klassieke stukken naar het populaire repertoire. Zo maakten ze al eens een mix van Hildegard von Bingen uit de 12e eeuw met Beyoncé. Maar ook Scandinavische stukken en volksmuziek zullen niet ontbreken. Op hun album ‘Vikings’ zijn onder andere olga-versies van Björk, Grieg en Sibelius te horen. 

De kersttour van Olga Vocal Ensemble is daarmee ook niet meer weg te denken. Deze avond zul je betovert worden door de prachtige stemklanken van de heren, alsmede door hun enthousiasme en humor. Een prachtig begin van de feestdagen in de popzaal van De Cacaofabriek. Kaarten voor deze avond kosten € 15,- in de voorverkoop. De show start om 20:15 uur. Meer informatie is te vinden via www.cacaofabriek.nl

Het Olga Vocal Ensemble. (Bron foto; De Cacaofabriek).


Dit nieuwsbericht is 214 keer bekeken

X
X