Jezelf met plezier en vertrouwen presenteren? Leer het tijdens deze workshop!

Gepubliceerd op: 10 januari 2018 10:36
Gewijzigd op: 10 januari 2018 11:41

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Als werkzoekende ben je op zoek naar die leuke vacature. Maar de meeste vacatures vind je via je netwerk, en worden niet eens gepubliceerd! Waar je vroeger jezelf uitsluitend op een officieel sollicitatiegesprek hoefde te presenteren, kan nu een zakelijk interessant gesprek onverwachts en overal ontstaan. Of het nu is met die kennis die je op een familiefeestje tegenkomt, je teamgenoot van de voetbalclub of op een officiële netwerkborrel.

Jezelf presenteren wordt daarom steeds belangrijker. En er hangt natuurlijk ook wat vanaf. Want je wilt graag die leuke baan vinden. Dus dat is best spannend! Maar weet je...het kan ook gewoon leuk zijn!

Wil jij leren hoe je jezelf met plezier en vertrouwen kunt presenteren? Kom dan naar de workshop Presenteren met Plezier van Ineke Noordhuizen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met allerlei fysieke en theater oefeningen en leren we hoe we onszelf zo kunnen presenteren dat we ons er goed bij voelen: want DAT straal je dan ook uit!

Over Ineke: Ineke is actrice, presentatrice en ingenieur. Ze heeft ruime ervaring in presenteren, training geven, coachen, leiding geven, projecten en verandermanagement. Ook heeft ze acteer ervaring in promotiefilms, bedrijfsfilms, musicals en toneelvoorstellingen. Door haar laagdrempeligheid en haar aanstekelijke enthousiasme kan ze ook jou helpen jezelf met plezier te presenteren!

Let op! Neem een persoonlijk voorwerp mee naar de workshop, waar je erg enthousiast over bent.

Aanmelden: https://www.debroekriem.nl/event/presenteren-met-plezier/


Dit nieuwsbericht is 666 keer bekeken

X
X