9 november niks te doen? Kom naar De Kluppels!

Gepubliceerd op: 24 oktober 2019 15:30
Gewijzigd op: 22 oktober 2019 15:34

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Nog een paar weekjes van rust en dan barst het nieuwe carnavalsseizoen weer los. Op zaterdag 9 november om 23.11 maakt carnavalsvereniging De Houtse Kluppels bekend wie dit jaar regeert over het Kluppelrijk. De 58e Prins wordt dan uit de hoge hoed getoverd.

Bij een nieuwe Prins hoort ook een feest om het carnavalsseizoen goed te beginnen. Toporkest Anderkovver speelt gegarandeerd het dak eraf op deze avond. Ook DJ Dominic Graat en blaaskapel De Durbloazers zijn aanwezig en bouwen een gezellig feest met de aanwezigen.  

Gratis entree bij De Kluppels

De entree voor deze avond is helemaal gratis, en dat geldt voor vrijwel alle carnavalsavonden bij ons. De Prinsbekendmakingsavond begint om 20.30 uur. Helaas moeten we op deze avond ook afscheid nemen van Prins Max d'n 1e en zijn vrouw Janneke. Zij hebben er het afgelopen seizoen weer een onvergetelijk feest van gemaakt. Voor de laatste keer zwaait Prins Max de scepter, waarna hij samen met alle aanwezige Houtenaren en bevriende carnavalsverenigingen  zal aanschouwen wie de 58ste Prins der Houtse Kluppels is.

Tip 9 is aan de beurt

De tijd vliegt. Deze week is het tijd voor tip 9.  Het raden naar de nieuwe Prins kan nog steeds en is volop bezig. Weet jij het al?Ga dan naar www.kluppels.nl en raad mee.

Kijk alle tips terug op www.kluppels.nl   

Volg ons ook op Twitter en Instagram via @houtsekluppels

of word vrienden op Facebook: CV De Houtse Kluppels


Dit nieuwsbericht is 216 keer bekeken

X
X