Van alles wa week 49

Gepubliceerd op: 6 december 2018 16:22
Gewijzigd op: 6 december 2018 16:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Helmond-Oost: Vrijdag 7 december is er kienen in Wijkhuis de Lier aan de van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Aanvang 20.00 uur, toegang vanaf 16 jaar. Er zijn weer vele rondes met mooie prijzen te winnen en natuurlijk ook koffiepakketten, wasmiddelen en tassen met levensmiddelen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Centrum: Op zaterdag 8 en 22 december aanstaande speelt stadsorganist Jan van de Laar van 16.00 tot 16.30 uur op het Robustelly orgel in de St. Lambertuskerk te Helmond advent- en kerstmuziek. Tijdens de eerste bespeling kunt u genieten van muziek van Bach en tijdens de tweede bespeling komen andere componisten uit de 18e eeuw aan bod. U kunt even wegdromen bij kaarslicht en prachtige klanken en voor koffie, thee en warme chocolademelk wordt gezorgd. U bent van harte uitgenodigd. Toegang is gratis. Kijk ook op www.robustelly-society-helmond.com

Helmond-Noord: Op zaterdag 15 december van 14:00 uur tot 19.00 uur staan onder het afdak een aantal kraampjes waar u gezellig langs kunt wandelen en misschien uw kerstinkopen doen in een gemoedelijke sfeer. Muzikale omlijsting door ‘Helmond West op z’n best’. U kunt een hapje en drankje tegen een schappelijke prijs kopen. Entree is gratis. Tot ziens op 15 december a.s. aan de Mgr.Swinkelsstraat 24 in Helmond.

Helmond-Noord: Seniorenvereniging De Schaapskooi organiseert woensdag 12 december een kienmiddag bij Wijkcentrum De Boerderij, Harmoniestraat 105 Aanvang 14.00 uur. De prijzen bestaan uit waardebonnen. U hoeft geen lid te zijn om aan deze middag deel te nemen. Wijkcentrum de Boerderij is open vanaf 13.00 uur.

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op woensdag 12 december van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg. Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers nog steeds welkom.

Helmond-Oost: In wijkhuis de Lier is weer een koffieochtend op dinsdag 11 december van 10.00-12.00 uur. Iedereen is welkom. Loop vrijblijvend binnen om te buurten, om contact met anderen te maken, een spel te spelen of creatief bezig te zijn. Hebt u zelf een idee, kom er gerust mee. De koffie/thee prijs is €0,85

Mierlo-Hout: Op maandagavond 10 December speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen Mark-Us uit Swalmen. Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout. Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het KADERBILJARTSPEL te bewonderen.

Dit nieuwsbericht is 379 keer bekeken

X
X