75-jarig jubileum Heemkundekring Helmont

Gepubliceerd op: 19 mei 2023 11:57

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Heemkundekring Helmont bestaat 75 jaar. Deze mijlpaal willen wij samen met u vieren. De feestelijkheden zullen plaatsvinden op woensdag 24 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur in het Jan Vissermuseum, Keizerin Marialaan 5. Het thema van deze middag is: Erfgoed in Helmond. De toegang is gratis.

Op woensdag 24 mei bestaat onze Heemkundekring 75 jaar. Dit is een mooie mijlpaal waar we dan ook de nodige aandacht aan willen besteden. In de ochtend zal het officiële gedeelte voor genodigden en voor de leden van onze werkgroepen plaatsvinden. Het presentje voor alle leden van de heemkundekring, dat ze ter ere van dit jubileum ontvangen, zal dan bekend gemaakt worden.

Van 13.00 tot 17.00 uur worden onze leden en alle inwoners van Helmond uitgenodigd om kennis te maken met onze werkgroepen en hun activiteiten. Daarnaast nodigen we alle erfgoedorganisaties van Helmond uit om zich op die dag ook te presenteren. Zo willen we laten zien wat er in Helmond op het gebied van erfgoed allemaal plaatsvindt.

Een bijkomende gedachte is de onderlinge contacten van de verschillende erfgoedorganisaties te versterken. Wij hopen daarnaast dat dit de bezoekers zal enthousiasmeren en dat zij zich zullen aanmelden als nieuw lid.

Wij heten u op deze middag van harte welkom en hopen op een groot aantal bezoekers, waarmee we kunnen toosten op dit bijzondere jubileum.


Dit nieuwsbericht is 196 keer bekeken