Van alles wa week 48

Gepubliceerd op: 29 november 2018 13:00
Gewijzigd op: 29 november 2018 11:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Helmond-Oost: Vrijdag 7 december is er kienen in Wijkhuis de Lier aan de van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Aanvang 20.00 uur, toegang vanaf 16 jaar. Er zijn weer vele rondes met mooie prijzen te winnen en natuurlijk ook koffiepakketten, wasmiddelen en tassen met levensmiddelen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Helmond-Oost: Maandag 3 december organiseert het HMC een Sinterklaas Surprise kienavond voor iedere bezoeker een heerlijke traktatie en een gratis grote loterij. Ook is er een totale prijzenpot van 1550 euro met als hoofdprijs een bedrag van 500 euro. Tot maandag 3 december in T.O.V. Azalealaan te Helmond zaal open vanaf 18.30 uur.

Centrum: Heel snel worden de dagen korter en het weer kouder en natter. Natuurlijk moeten we er nog wel op uit voor een boodschapje of om de benen te strekken, maar het is ook fijn lekker binnen in goed gezelschap een spelletje te spelen of een kaartje te leggen. En dat kan elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij Lunchroom De Keyser aan de Torenstraat in het centrum van Helmond. De gezelligheid komt je tegemoet als je er binnen stapt. Twee vrijwilligers van LEVgroep zorgen dat alles op rolletjes loopt. De ochtend vliegt voorbij. Gelukkig is het zo weer woensdag en staan de deuren van De Keyser wijd open voor alle Helmondse ouderen!

Dit nieuwsbericht is 263 keer bekeken

X
X