65 jaar Coenen Tafelcultuur

Gepubliceerd op: 14 november 2019 11:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Door: Jet Vetter

Centrum: “We konden kiezen uit de twee mogelijkheden, het 65-jarig bestaan van onze winkel vieren met onze leveranciers óf dat doen met onze klanten. We hebben natuurlijk gekozen voor een feestelijk einde van dit jubileumjaar met onze klanten. Want om hen draait het eigenlijk”. Aan het woord is Marie-Claire Coenen. Sinds 1987 zwaait zij, eerst alleen, en al snel samen met man Joost de Vos de scepter in deze puur Helmondse winkel.

Marie-Claire is, zoals zij zelf zegt, een echte winkeldochter. Zij nam al snel na het overlijden van haar vader de teugels over. “Ik heb in de winkel leren lopen en op mijn zevende heb ik mijn eerste servies verkocht”, vertelt Marie-Claire.

Speciaal voor het 65-jarig bestaan van Coenen Tafelcultuur is een originele folder in de vorm van een bijzondere editie van het Helmonds Dagblad verschenen. De ‘krant’ staat vol feestelijke aanbiedingen, die tot het eind van het jaar lopen. In de winkel staan nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen, want er was niet genoeg ruimte voor alle offertes in de folder.

Eén van de jubileumacties is de 6=5 actie. Zo is bijvoorbeeld bij de aankoop van vijf Luxoria glazen het zesde exemplaar gratis. En dit is slechts één voorbeeld. “We hebben ook een loterij met heel mooie prijzen. Iedere klant krijgt bij aankoop een formulier, dat moet worden ingevuld. Eind van het jaar krijgen de gelukkige winnaars bericht, dat ze een prijs in de wacht hebben gesleept”.

Iedereen die van heerlijk en mooi aangekleed tafelen houdt, weet de weg naar Coenen Tafelcultuur aan de Kerkstraat 52 in Helmond te vinden. Dat geldt niet alleen voor de inwoners van Helmond, want zeker de helft van de trouwe klanten komt uit de wijde omtrek. “Lekker koken voor familie en vrienden en mooi tafelen gaan hand in hand”, aldus Marie-Claire. “Iedereen die er net zo over denkt als wij, weet dat ze daarvoor bij ons aan het juiste adres zijn”.

Coenen Tafelcultuur is dan ook dé winkel met een uitgebreid assortiment met kookartikelen waaronder eersteklas pannen, koks- en keukenmessen, ander keukengerei, serviezen, glaswerk en bestek.

Voor deskundig advies over tafelen, van klassiek tot modern, staan Marie-Claire en Joost voor hun klanten klaar. Hun klanten weten al 65 jaar de weg te vinden naar Coenen Tafelcultuur.


Dit nieuwsbericht is 418 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X