50 jaar Helmond Sport: ‘Het gebeurde op De Braak’

Gepubliceerd op: 8 augustus 2018 15:00
Gewijzigd op: 8 augustus 2018 11:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Op 27 juli 2017 bestond Helmond Sport vijftig jaar. Afgelopen seizoen werd er uitgebreid stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal. Bij een jubileum hoort uiteraard ook een jubileumboek. Dit unieke boek werd afgelopen zondag tijdens de open dag officieel gepresenteerd.

Uniek naslagwerk

Het boek is een initiatief van Jos Lenssen, Arjen Vos en William Verkoelen en is een must-have voor de echte Helmond Sport-supporter. In het boek, 50 jaar Helmond Sport 'Het gebeurde op De Braak', komen mooie verhalen voorbij met veel Helmond Sport-prominenten. Ook vind je interviews met vrijwilligers, sponsoren en is er ruimte voor statistieken rondom 50 jaar Helmond Sport.

Toekomstig museum

Tijdens de presentatie werden de nodige herinneringen opgehaald met de aanwezige gasten en werden de eerste exemplaren van het boek uitgereikt. Van het jubileumboek zijn 600 exemplaren beschikbaar. Het boek is te koop voor €19.67 wat verwijst naar het oprichtingsjaar en is vanaf heden te koop. De opbrengsten van het boek willen de initiatiefnemers gebruiken voor een Helmond-Sport museum in het nieuwe stadion. Er wordt dan ook opgeroepen aan iedereen die nog oud materiaal heeft van Helmond-Sport om contact op te nemen met de club.


Dit nieuwsbericht is 305 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X