4 uur fout tijdens Kennedymars Live!

Gepubliceerd op: 19 juni 2019 9:23

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Kennedymars Live komt terug in 2019 op zaterdag 6 juli in het centrum van Helmond. Wanneer de bikkels de tachtig kilometer lopen, staan de feestgangers aan de zijlijn hun aan te moedigen. Er staan verschillende podia met muziek in de stad, waaronder Q-Music 4 Uur Fout op het Havenplein.

Sinds vorig jaar loopt de Kennedymars dwars door het centrum van Helmond. In Someren starten de wandelaars om 20.00 uur, wat betekent dat de meeste tussen 23.25 en 03.15 uur in Helmond zullen zijn. Het muziekprogramma rondom de route vindt plaats op het Havenplein, Havenweg, Kasteellaan en Lambertushof. De toegang is gratis.

Havenplein

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen. Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland en nu mogen we er tijdens Kennedymars Live op het Havenplein van genieten. Het programma op het Havenplein start om 21.00 uur.

Havenweg

Op de Havenweg is de coverband De Blitz te vinden. De vier mannen van de Blitz spelen een swingend reportoire met covers van grote sterren vergeten one-hit-wonders van Eliv tot Robbie Williams. En verder? Verkleedpartijen, medleys, seranades en een flinke portie humor. Na de band sluit DJ Joran de avond af.

Lambertushof

Muziekcafé mag dit pittoreske pleintje gebruiken om een geweldige 80's-party te houden onder de professionele leiding van Geert XXL en DJ Frogson. Home Computer Museum richt een coole Arcade Area in waar diverse 80's games gespeeld kunnen worden Dat wordt dus dansen en gamen tot de blaren op je voeten en handen zitten, iets wat deze avond een normaal verschijnsel is. Het programma begint om 21.00 uur.

Kasteellaan

Op de Kasteellaan zal Giorgio Fine lekkere plaatjes draaien. In Lokaal 42 op de Markt zal binnen ook een DJ te vinden zijn deze avond: DJ Frank draait funky soul. Na en tijdens het muziekprogramma zijn meerdere cafés in het centrum geopend tot 04.00 uur. Zie voor meer informatie het facebookevenement via de facebook van Helmond City Events.


Dit nieuwsbericht is 164 keer bekeken

X
X