25 jaar Pim Jagers Herenmode

Gepubliceerd op: 6 september 2018 11:00
Gewijzigd op: 5 september 2018 15:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

‘’Exclusief winkelen met een personal touch’’

Helmond: Op 1 september 1993 opende Pim Jagers zijn herenmodezaak aan de Steenweg in Helmond. Hij werkte voor een internationaal bedrijf in Amsterdam, had een detailhandel en management opleiding afgerond en enige jaren ervaring opgedaan bij grote modeconcerns waar hij zijn passie voor herenmode ontwikkelde. Wanneer zijn toenmalige partner voorstelde om in zijn pand aan de Steenweg een herenmodezaak te beginnen, zag Pim zijn kans waar.

Pim Jagers Herenmode onderscheid zich van andere herenmodezaken door de prachtige locatie. Zij zijn gevestigd in een authentiek herenhuis uit 1889 met originele ornamenten en fraaie raampartijen waar je ook nog eens heel gemakkelijk voor de deur kunt parkeren. Hier wordt de klant nog persoonlijk behandeld en van alle deskundige adviezen voorzien door Pim, Kristian of Patry die al 17 jaar met veel plezier werkt in de zaak. De collectie bestaat uit de meer exclusievere merken zoals Corpus Line, Lab4Style en het Italiaanse modemerk Manuel Ritz, een echte topper op het gebied van colberts.

En wilt u kleding op maat laten maken? Geen enkel probleem bij Pim Jagers. Uw maten worden opgenomen en binnen 3 weken heeft u een “personal made” kostuum/colbert aan met zelfgekozen stof, knoopsgaten, voering enzovoort.

De persoonlijke stijl van Pim is een combinatie tussen casual en luxe; een jeans met daarop een mooi colbert. Zelf omschrijft hij zijn stijl als “dressual” een combinatie van dressed en casual. Zijn voorliefde naar het kostuum deelt hij met jong en oud. Het kostuum is in de loop der jaren veel toegankelijker en betaalbaarder geworden en is weer helemaal hip. Een “sharp dressed man” die aan de laatste modetrends voldoet is volgens Pim gekleed in een goede jeans of chino met een beetje opgerolde pijpen met daaronder de zogenoemde “loafers”. Hierbij draagt hij een mooi shirt met evt. een vestje en colbert. Deze “look” laat jong en oud stralen. Pim licht toe: “de man van vandaag is zeer merkbewust en gaat voor kwaliteit”.

Op de vraag of Pim nog toekomstplannen heeft, antwoord hij dat hij graag met een “jong” gevoel gezond oud wil worden in zijn zaak, samen met zijn partner Kristian.

Kom ook exclusief winkelen met een persoonlijke touch!

Pim Jagers herenmode | Steenweg 34 Helmond | 0492 553038


Dit nieuwsbericht is 2160 keer bekeken

X
X