20e jubileumeditie van de Kasteeltuinconcerten Helmond

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 14:26

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

CENTRUM De Kasteeltuinconcerten Helmond viert dit jaar eindelijk het 20-jarig jubileum tijdens acht vrijdagavonden van vrijdag 8 juli tot en met vrijdag 26 augustus in de prachtige kasteeltuin in Helmond. In 2019 bezochten tijdens de zeven avonden toen 50.000 bezoekers het evenement. De organisatie, Stichting Helmond City Events, zal dit jaar extra uitpakken met een extra editie vanwege het twintigjarig jubileum. De opzet zal gelijk zijn aan voorgaande jaren op dezelfde locatie, op dezelfde tijden, met dezelfde sfeer en zoals altijd gratis toegankelijk.

Ook dit jaar belooft het een mooie variatie aan muziekgenres te worden tijdens de 20e jubileumeditie van de Kasteeltuinconcerten. Naast het programma op het hoofdpodium komt het Lokaal Talentenpodium dit jaar terug met een nieuwe naam: PodiumTwee. De programmering op dit podium is meer gericht op lokale en regionale bands. Zoals gewoonlijk zijn er bij dit podium voldoende zitplaatsen. Bezoekers die behoefte hebben aan een rustiger alternatief of slecht ter been zijn, hebben bij PodiumTwee een prettige plek om te genieten van De Kasteeltuinconcerten. Ook de Foodgarden tussen de duiventorens is in 2022 weer aanwezig en hier staan diverse foodtrucks met een terras.

In dit persbericht maakt de organisatie Stichting Helmond City Events de eerste drie bands die op het hoofdpodium geprogrammeerd staan bekend. De organisatie maakt de komende weken de rest van het programma bekent via de nieuwsbrief, Facebookpagina, Instagrampagina en website van De Kasteeltuinconcerten.

HOOFDPODIUM
08/07 – FEEST – HARD2GET Hard2Get bestaat uit vijf zeer muzikale jongens met ieder een eigen stijl. Het maakt niet uit naar wie je op het podium kijkt, bij iedereen hoor je de muzikaliteit en straalt het plezier ervan af. Hard2Get is poppy, blues en ruig. De mannen van Hard2Get geven een show vol opwinding, overgave en ontlading. Met bekende hits en special fx’s weten zij ieder optreden tot een feest te maken. Eerder speelde deze topband onder andere op de Zwarte Cross en The Voice of Holland.

15/07 – SALSA – AXIOMA Naast de Cubaanse zanger zijn het de twee vrouwelijke zangeressen van AXIOMA die zingend en swingend de aandacht van het publiek trekken in de frontlinie. AXIOMA bestaat uit elf ervaren muzikanten met pit. Zij spelen afwisselende salsa, merengue, bolero, rumba, chachacha en son/munito uit diverse Zuid-Amerikaanse windstreken. AXIOMA staat bekend om haar standvastige en vlotte muziekspel waarop diverse dans- en salsastijlen gedanst kunnen worden. Zoals elke editie is er ook deze week een speciale dansvloer voor het podium aanwezig.
19/08 – REGGAE – THE ROOTSRIDERS | BOB MARLEY TRIBUTE The Rootsriders staan bekend als één van de beste Bob Marley tributebands ter wereld. Zij zullen tijdens hun optreden laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes vandaag de dag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Ook zijn The Rootsriders dit jaar tweede geworden bij het programma Battle of the Bands (SBS6) én stonden zij met groot succes eerder als afsluitende act bij De Kasteeltuinconcerten. Positive vibrations gegarandeerd!

Wilt u vrijwilliger worden bij dit mooie evenement? Of heeft u interesse in een het partner- of sponsorschap? Stuur dan een e-mail naar info@kasteeltuinconcerten.nl.

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vindt u op www.kasteeltuinconcerten.nl. Volg de Kasteeltuinconcerten Helmond ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Als eerste alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: www.kasteeltuinconcerten.nl/nieuwsbrief
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond


Dit nieuwsbericht is 108 keer bekeken

X
X