15 jaar Henders & Hazel wordt gevierd bij Stijl & Co!

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019 16:26
Gewijzigd op: 10 oktober 2019 14:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Een ding is zeker: deze herfst wordt allesbehalve saai! Hoezo? Wel, Henders & Hazel bestaat 15 jaar en dat willen zij samen vieren met Stijl & Co én natuurlijk onze klanten!

In 2004 gingen zij van start met vier winkels, 15 jaar later zijn er 51 winkels in Nederland en tellen ze bijna 300 winkels in heel Europa.

Jubileumacties van Henders & Hazel bij Stijl & Co.

Een prachtige mijlpaal als een 15-jarig jubileum kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gelden er tot en met 13 december scherpe jubileumkortingen op heel wat geselecteerde meubels en geniet je van een heleboel leuke verjaardag acties. Ben je dus toe aan nieuwe meubels, ga dan zeker langs bij de Henders & Hazel afdeling bij Stijl & Co. Elke kopende klant krijgt er trouwens een leuke goodiebag t.w.v. €25 (zolang de voorraad strekt) bovenop. Besteed je tussen €750 en €1750, mag je een prachtige leren damestas uitkiezen t.w.v. €129. Shop je voor €1750 of meer, dan krijg je een gratis Angelica fauteuil t.w.v. €399 cadeau.  Kortom, het wordt een onvergetelijke verjaardag!

Win een interieurcheque

Tijdens de complete looptijd van de jubileumcampagne maak je kans op een prachtige prijs: een interieurcheque t.w.v. €1515. Wat moet je doen? Zoek op de website van Henders & Hazel jouw favoriete meubels en accessoires bij elkaar voor een maximum bedrag van €1515 en plaats jouw verlanglijstje op onze Facebookpagina. Uit de inzenders die het dichtst bij €1515 zitten, loten wij een winnaar.

Stijl & Co late Night Shopping 18 oktober

Stijl & Co organiseert op 18 oktober een Late Night Shopping. Kom dus gezellig woonshoppen in een extra feestelijke sfeer en vier de 15e verjaardag met ons mee! Heb jij er al zin in? Wij zijn er alvast klaar voor!

Stijl & Co: waar al je woonwensen de ruimte krijgen

Een trendy winkel waar je je meteen thuis voelt én waar je volop interieur-inspiratie opdoet. Stijl & Co is een winkel met lef, waar je de nieuwste woontrends kunt spotten. Van meubels en accessoires tot vloeren, gordijnen en bedden. Zie het als een real-life Pinterest pagina waar tal van trends en stijlen voorbijkomen. Maar waar je op internet alleen de plaatjes ziet, gaat Stijl & Co verder, veel verder. Loop tussen die leuke eyecatchers en ervaar zelf of die accessoires nou wel of niet mooi passen in jouw interieur.

Stijl & Co interieuradvies

Voor advies op maat moet je bij onze interieurcoaches zijn. Zij kennen de trends op hun duimpje en voelen aan wat bij jou past. Ze weten je als geen ander te verrassen met hun inzichten en tips. Want heel vaak blijkt het nog best lastig om een interieur te creëren dat écht bij je past. De professionals van Stijl & Co denken graag met je mee. In de winkel, maar ook bij je thuis.

Interieuradvies in 4 stappen

Eerste intake in de winkelBezoek aan huisPresentatie moodboard, floorplan, kleur- en materiaalplanComplete ontzorging door ons team van vakmensen

Stijl & Co heeft nog meer bekende merken onder één dak zoals Auping, Tempur, Zuiver, Dutchbone, BePureHome, HK Living, Luxaflex, Eijffinger, Quick Step, Desso, Kobe, Jason, NL Labelen nog veel meer!

Je vindt Stijl&Co  aan de Engelseweg 212 in Helmond. Kijk voor meer informatie op www.stijlenco.nl


Dit nieuwsbericht is 482 keer bekeken

X
X