“11-11 Party” afgelast

Gepubliceerd op: 16 september 2020 12:49
Gewijzigd op: 14 september 2020 12:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Na veel wikken en wegen, testen en overleggen heeft Blaasband Simpel Zat  besloten, dat vanwege de huidige maatregelen betreffende het Covid-19 virus,  zij de “11-11 Party” dit jaar niet door zullen laten gaan.  Het festival, wat voor vele meteen de opening van carnaval is, zou voor de derde keer georganiseerd worden.

Afgelopen jaar mochten we maar liefst 20 bands op 2 podiums verwelkomen. Bands van uit heel Nederland en zelfs uit België! Wij hadden het draaiboek al weer redelijk klaar liggen en dit jaar zou het weer groter en mooier worden dan afgelopen jaren. Wij weten als geen ander dat diverse dweilorkesten / blaaskapellen weer zitten te smachten om muziek te maken maar we moeten nog even geduld hebben.

De afgelasting betreuren wij enorm maar de veiligheid en gezondheid van muzikanten en bezoekers vinden wij hierin het belangrijkst! Vooralsnog gaan wij er van uit dat we volgend jaar wel onze “Party”  door kunnen laten gaan. Noteer daarom alvast allemaal in jullie agenda de datum: zondag 7 november 2021 te Mierlo.


Dit nieuwsbericht is 55 keer bekeken

X
X