100 kaarsjes voor mevrouw Helena de Wit-van der Putten

Gepubliceerd op: 13 augustus 2019 16:01
Gewijzigd op: 13 augustus 2019 17:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op 20-juli 2019 wast het een speciale dag voor mevrouw Helena de Wit-van der Putten weduwe van Frans de Wit. Zij bereikte op die dag de leeftijd van 100 jaar

De dag begon met het openen van de post. Er was een brief  van de Koning en een brief van de commissaris van de Koning. Dit werd door mevrouw zeer op prijs gesteld. Rond twee uur werd mevrouw naar het restaurant van het woonzorgcentrum Alphonsus gebracht.

Nadat de gasten waren gearriveerd kwam wethouder Harrie van Dijk namens de burgermeester mevrouw feliciteren. Hij had nog een verrassing. Hij liet een door burgermeester Ellie Blanksma  in het stadhuis opgenomen persoonlijke toespraak zien.

Er werd stilgestaan bij het hoogte- en dieptepunt in het leven van mevrouw de Wit. Als hoogtepunten: het huwelijk met Frans de Wit en de geboorte van zes kinderen, zeven kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Als dieptepunten: Het overlijden van haar echtgenoot en van de kinderen Ellie en Seraf.

Nadat iedereen  de nodige hapjes en drankjes had genuttigd wast het feest rond vijf uur afgelopen. Mevrouw bedankt hierbij iedereen die aanwezig was op deze mooie dag.


Dit nieuwsbericht is 643 keer bekeken

X
X