10-jarig jubileum Theaterkoor Nutsz

Gepubliceerd op: 26 januari 2018 15:00
Gewijzigd op: 25 januari 2018 9:26

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Nutsz bestaat 10 jaar en dat viert zij op 1, 2 en 3 maart in Theater Speelhuis met de jubileumvoorstelling “10 to Celebrate!”.

Inmiddels telt Nutsz zo’n 70 leden die op het podium actief zullen zijn tijdens de jubileumvoorstelling. Achter de schermen zijn nog eens 30 mensen actief om iedere keer weer de mooiste voorstelling te maken. Wim van Santvoort (zakelijk leider): “ Nutsz dankt haar bestaansrecht aan alle leden die telkens weer samen naar hetzelfde streven: een fantastische voorstelling neer zetten door hard te werken en samen veel plezier hebben.

De leeftijden van de leden op het podium varieert van 4 tot 55 jaar.
Backstage is geen leeftijdsgrens.
Nutsz heeft leden uit de hele regio omdat hun aanbod uniek en professioneel is”.
Danny Mikesz (artistiek leider): “Nutsz is een hechte club mensen die veel verder gaat dan enkel repeteren.
We zijn continue bezig met kwaliteit, educatie, inhoud, samenwerking en gezelligheid wat altijd gepaard gaat met hard werken. Daarbij is iedereen belangrijk. Of je nou het decor maakt, kleding naait, choreografieën maakt of op het podium staat. Iedereen is hard nodig. We bundelen elkaars krachten en expertise”. Wim van Santvoort (zakelijk leider): “Door de jaren heen hebben we kunnen rekenen op veel hulp en gedrevenheid. Naast het professionele artistieke team, is er een grote groep mensen die backstage het proces faciliteert.

En iedereen samen, maakt dat Nutsz kwalitatief goede voorstellingen neer zet.
We merken dit ook aan de bezoekersaantallen. Eenmaal geweest komen de gasten terug. Dit jaar loopt de kaartverkoop enorm hard.
Nutsz is voortaan een begrip voor Helmond en omgeving. Daar zijn we trots op!”.

De jubileumvoorstelling bevat veel herkenbare film- en musicalsongs, maar zoals altijd maken Nutsz ook uitstapjes naar het minder bekende repertoire. U gaat genieten van o.a. Joseph, Rent, Frozen, Shreck, Les miserables, Chicago, Pippin, Newsies en Aida. Daarnaast kunt u weg dromen op enkele van de mooiste liedjes uit de vorige voorstellingen, uiteraard in een ander jasje. Nutsz staat garant voor een wervelende en dynamische voorstelling. Een spektakel waar je bij moet zijn!

Kaartjes voor “10 to Celebrate!” kunt u bestellen op www.theaterspeelhuis.nl of via www.theaterkoornutsz.nl

1 maart 20.15 uur
2 maart 20.15 uur
3 maart 14.30 uur.

Dit nieuwsbericht is 730 keer bekeken

X
X