Niet het einde van het feestje!

Gepubliceerd op: 12 december 2018 16:00
Gewijzigd op: 12 december 2018 14:48

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Centrum: Hoewel Anya lingerie haar deuren binnenkort voorgoed gaat sluiten, laat ze haar klanten niet in de kou staan en draagt het stokje keurig over aan een vertrouwd ondernemers duo uit Helmond. Anja Peters en haar echtgenoot Freek sluiten dit hoofdstuk na 16 jaar af en kijken met een voldaan en goed gevoel terug op de mooie jaren.

Een goed gevoel 

Het idee is ontstaan onder het genot van een kopje koffie bij de buurman ‘La Venezia’. Hendrien Swinkels en Joke Mol (welbekend van SamSam kinderschoenen) en Anja blikken terug op de mooie tijd en Anja geeft aan dat ze met een goed gevoel haar zaak kan loslaten en klaar is voor een nieuwe uitdaging in haar leven, maar dat ze wel moeite heeft met het idee dat ze haar klanten nu ‘in de steek laat’. Ze vertelt: “door de jaren heen bouw je toch een speciale relatie op met veel van je klanten. Ze geven zich letterlijk en figuurlijk bloot aan je en dat raakt me.”  Anja is een gevoelsmens en het laat haar dan ook niet los. Hendrien en Joke twijfelen eigenlijk geen moment en besluiten samen dit nieuwe avontuur aan te gaan. Ze zijn het samen unaniem eens over dat het inderdaad toch ontzettend jammer zou zijn als zo’n mooie exclusieve lingeriezaak uit het straatbeeld zou verdwijnen. 

Een spannend cadeau 

Het pand aan de Kromme Steenweg waarin lingeriezaak Anya gevestigd was, is al heel snel verkocht waardoor de winkel ook nog maar beperkt open is (zie de openingstijden op www.anya.nl) maar waar u wel nog snel en heel voordelig een nieuw setje kunt scoren of een spannend cadeautje voor onder de kerstboom. 

Anja en Freek zien hun toekomst zonnig tegemoet en hopen ooit nog eens richting Spanje te vertrekken, maar dit zijn vooralsnog toekomstdromen. Ze gaan wel verder met het merk Cosabella wat ze online blijven verkopen.

Bella Donna 

Begin maart zal naast SamSam kinderschoenen aan de Steenweg 26 de lingeriezaak Bella Donna geopend worden. Joke en Hendrien gaan beide zaken samen met gespecialiseerd personeel runnenén wellicht komt Anja ook nog af en toe een handje helpen in de lingeriezaak. Zezullen alle merken welke Anya verkocht ook gaan voortzetten en voegen daar nog enkele nieuwe merken aan toe waaronder Aubade en Mey. 

Lingerie is meer dan een mooi setje en een goede pasvorm. Lingerie geeft vrouwen zelfvertrouwen, sexappeal  en een vrouwelijk gevoel. Lingerie mag gezien worden! 


Dit nieuwsbericht is 163 keer bekeken

X
X