Das Punktholzer Bierfest ist wieder da!

Gepubliceerd op: 12 september 2019 9:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Stiphout: Tijdens en na het jubileumjaar van de Spurriezeiers is er lang gepraat over de leuke programmeringen. Het Punktholzer Bierfest was het eerste evenement tijdens het jubileumjaar. Daar is nog lang over gesproken en de vraag is ons vaak gesteld of we het weer gaan organiseren. Iedereen zag er fantastisch uit, de sfeer was perfect en het bier is goed gedronken. Waarom niet behouden als feest van Stiphout waarin iedereen uit Stiphout en omstreken welkom is? Deze vraag hebben wij ons zelf als organisatie. Er was er maar 1 antwoord mogelijk: Doen!

Ook dit jaar op zaterdag 28 september, aanvang 20:00 uur, zullen de pullen weer gevuld worden en gaan we er een groot feest van maken met diverse artiesten. Het bier mag weer rijkelijk vloeien en de schlagermuziek mag ingezet worden. De welbekende meezingers, een goede sfeer en een warme tent bij de Oude Toren in Stiphout zal zorgen voor een onvergetelijke avond. Ook aan eten en een goede garderobe zal het niet ontbreken. We hopen dat iedereen net zo mooi verschijnt als vorig jaar en het feest nog groter en gezelliger mag worden.  Het is prachtig om de gezelligheid en verbondenheid te zien in de sfeer van Beieren en dat zo dichtbij huis. Wij zeggen: Haal de lederhose en dirndl maar weer uit de kast want hij mag weer aan!

Ook aan de jeugd van Stiphout hebben we gedacht. Op vrijdag 27 september, aanvang 20:00 uur, is er voor de jeugd ook een spetterend feest. Een Apres ski party: Jetzt geht’s alcoholloss! Een vette DJ met spetterende muziek en we zorgen dat het dak eraf gaat.

Breng gezellig al je vrienden mee en maak er samen een fantastisch feest van. Wonen ze niet in Stiphout of zitten ze niet bij je op school, maar ken je ze bijvoorbeeld van hockey, je voetbalclub, handbal-of volleybal of een andere vereniging; geen probleem. Kom gezellig feesten. We zorgen voor een kiss and ride voor de ouders en wil je op de fiets is daar ook alles voor geregeld.

Alle kaarten zowel voor de vrijdag als zaterdag zijn online verkrijgbaar via de FB-site van het Punktholzer Bierfest en er zijn tevens kaarten te koop bij DA van Leuken in Stiphout.

Voor groepen ligt er bij de online verkoop een interessant aanbod.  www.ticketview.nl/shop/despurriezeiers


Dit nieuwsbericht is 274 keer bekeken

X
X