Carat Concerten met de Tieners van Toen

Gepubliceerd op: 6 september 2019 13:30
Gewijzigd op: 6 september 2019 12:32

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Van begin mei tot eind september loopt het Carat seizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. 

De vaste aanvangstijd is 12:00 uur. alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig. Dit jaar bestaan de Carat Concerten 25 jaar! Het is een heel seizoen jubileum. Daarom worden ook alle jubilerende deelnemende muziekgroepen in het zonnetje gezet. De eerste zondag van de maand is dat.

Programma 8 september

12.00 uur: De Gerwense

Dorpsmuzikanten

De Gerwense Dorpsmuzikanten vieren in 2020 hun 35-jarig jubileum. Naast de gebruikelijke regionale optredens gaan zij op Jubileumreis naar Oostenrijk in Juni. Afgelopen jaar is ons optreden helaas door het slechte weer afgelast. we hopen dit jaar dus op betere tijden voor ons en organisatie.

13.00 uur: Tieners van Toen

Door de jaren heen hebben we een gevarieerd en afwisselend repertoire opgebouwd in verschillende talen. We zingen liedjes uit musicals, evergreens en zeer bekend in het oor klinkende nummers uit de jaren 60, 70, 80. En inmiddels ook uit latere jaren. Wij zullen o.a. I’m gonna knock on your door, Love changes everything, The birds and the bees, en Perhaps love ten gehore brengen.

14.00 uur: trio Papillon 

Harmonicas, 5 jaar jong

Als een vlinder fladderend van bloem tot bloem, brengen René, Rianne en Viola een kleurrijk repertoire op chromatische mondharmonica, bluesharp, bas- en akkoorden-mondharmonica, waarbij diverse muziekstijlen van Hollandse liedjes tot klassiek, pop, blues en jazz in een boeiende mix aan bod komen. In juli 2018 behaalde trio Papillon Harmonicas de 1e prijs voor groepen tijdens het internationale mondharmonicafestival in Pärnu (Estland). In mei 2019 vieren zij hun eerste lustrum: 5 jaar Papillon Harmonicas!


Dit nieuwsbericht is 155 keer bekeken

X
X