september 2019

din10sep19:0020:30Ontmoet Helmondvoorelkaar19:00 - 20:30 LEV Groep

Meer

Activiteit details

Wil je iets voor een ander doen? Zoek je vrijwilligerswerk? Kom 10 september langs dan bekijken we samen de hulpvragen en vacatures op Helmondvoorelkaar die bij jouw interesses passen.

Op het online platform www.Helmondvoorelkaar.nl staan veel hulpvragen van Helmonders en vacatures van Helmondse maatschappelijke instellingen en verenigingen. Het aanbod is heel divers: koken, activiteiten begeleiden, wandelen, tuinieren, klussen, meehelpen in een speeltuin, sportkantine of kinderboerderij, chauffeur bij de dierenambulance, jongeren helpen met huiswerk, nieuwkomers de Nederlandse taal leren, enzovoort. Er is altijd wel iets dat bij jouw interesses of talenten past.

Vrije Inloop
Heb je al een account maar nog niets gevonden of heb je wat hulp nodig met het maken van een account en zoeken op de website? Kom langs dan helpen we je op weg. Vrije inloop tussen 19.00 – 20.30 uur, je kunt dus op elk moment binnenwandelen om ons te ontmoeten. Meld je wel even aan dan weten wij dat we op jou kunnen rekenen en staat er voldoende koffie en thee klaar: www.helmondvoorelkaar.nl/ontmoethelmondvoorelkaar

Het team van Helmondvoorelkaar en medewerkers van de wijkteams, die precies weten wat je in elke wijk kan doen, staan voor je klaar om je te helpen iets te vinden dat bij jou past. Wist je dat 1.500 inwoners van Helmond als vrijwilliger actief zijn bij LEVgroep? Misschien pas jij wel perfect bij een van de projecten.

We ontmoeten je graag!

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 20:30

Locatie

LEV Groep

Penningstraat 55

X
X