september 2019

zat14sep(sep 14)22:00zon15(sep 15)01:00LIVE: Black Bone Nation (ZA) & Outside Revelation & Water Melancholic22:00 - 01:00 (15) Muziekcafé

Meer

Activiteit details

Een avondje vol met hardrock met Black Bone Nation, Outside Revelation en Water Melancholic.

BLACK BONE NATION is een Zuid-Afrikaanse ‘Classic” hardrock-groep die in juni 2015 werd gevormd in de kustplaats Kaapstad – Zuid-Afrika door zanger en frontman Zakk Styles.

De invloeden van rocklegendes uit de 70’s, 80’s en 90’s (Led Zeppelin, AC / DC en Guns n Roses, Rival Sons en meer) waren goed te horen op hun eerste titelloze EP-album (Black Bone Nation), uitgebracht op 17 maart 2018 en inmiddels zal hun 2e studio-album klaar zijn.

De band richt zich op het terugbrengen van dat klassieke rock old school rockgeluid met een moderne twist.

De band maakt gebruik van hun eigen pyrotechnische en podium-effecten tijdens hun liveoptredens, waarbij ze hun rauwe rockenergie omzetten in zware entertainment en hun stempel drukken op elke show die ze neerzetten.

Outside Revelation is een Nederlandse rockband. Het viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven, die worden gedreven door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist.

Water Melancholic zijn vier eigenzinnige dromers die elkaar hebben gevonden in de Eindhovense muziekscene. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het creëren van weemoedige soundscapes en knallende riffs, geïnspireerd door de grote namen uit de alternatieve muziek van de jaren ’90. Op het moment zijn ze bezig met het afronden van hun debuut EP, dat begin zomer van 2019 zal verschijnen.

Showtime 22:00
Toegang is gratis

Meer info:

Home


https://www.facebook.com/Blackbonenation/

https://www.facebook.com/outsiderevelation/
https://outsiderevelation.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/watermelancholic/

Tijd

14 (Zaterdag) 22:00 - 15 (Zondag) 01:00

Locatie

Muziekcafé

Zuid-Koniginnewal 39

X
X