september 2019

zon01sep13:0017:00Inspiratiebeurs voor een persoonlijk en liefdevol afscheid13:00 - 17:00

Meer

Activiteit details

Uitvaartondernemers Peelland organiseert deze beurs om belangstellenden te informeren en te inspireren over de mogelijkheden rondom een passend afscheid. Samen met fotografe Wanda van Houts heeft zangeres Hannelore Boymanns de uitvaartondernemers in de regio samengebracht in ‘Uitvaartondernemers Peelland ’, met als doel de krachten van deze veelal jonge ondernemers te bundelen en zodoende meer bekendheid te geven aan de vaak bijzondere en unieke producten en diensten. Over de aanstaande beurs vertelt ze: “We presenteren in een fraaie en sfeervolle setting, wat de verschillende ondernemers van Peelland aan producten brengen en welke mogelijkheden er zoal zijn op gebied van afscheid en begeleiding”.

Het omgaan met de dood is de afgelopen jaren al danig veranderd; we willen het afscheid steeds meer in eigen hand nemen, volgens eigen inzichten en passend bij wie de overledene was en hoe hij of zij in het leven stond. Op deze beurs zijn producten en diensten te zien waarmee we het afscheid en de periode van rouw, persoonlijker en eigentijdser kunnen invullen en vormgeven.
Bezoekers kunnen bijvoorbeeld kennismaken met de unieke urnen met een persoonlijk fotoverhaal van funeral-award winnaar MIOMIND en VIEK; waar men online zelf stapsgewijs en naar eigen smaak en inzicht een kist kan samenstellen. Ook met verschillende aanbieders van bijzondere begeleiding in rouw, verlies, ritueel en ceremonie, verrassende bloemwerken en eigentijdse catering, maar ook fraaie urnen en troostcadeau’s. En de vele mogelijkheden op een natuurbegraafplaats, op het gebied van fotografie en uitvaartbegeleiding waar de laatste wensen van de overledene en nabestaanden echt centraal staan, natuurlijk is er muziek en zang.

Iedereen van jong tot oud is welkom op 1 september in In de Gloria te Asten vanaf 13.00 uur. Toegang is gratis. Meer informatie: facebook.com/uitvaartondernemerspeellandplus

Tijd

(Zondag) 13:00 - 17:00

X
X