2×16 Dickensnight Brandevoort

Gepubliceerd op: 12 december 2018 11:30
Gewijzigd op: 12 december 2018 15:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Op 16 december 2018 vindt alweer de 16e editie van Dickensnight Brandevoort plaats. Vorig jaar hadden we nog veel last van sneeuw en wind en moesten wij het fantastische evenement helaas eerder afbreken dan gepland. Het hele jaar zwoegen om iets moois op poten te zetten, waarbij het erg mooi is om ook een klein laagje sneeuw te hebben, was helaas maar ten dele gelukt. Moeder natuur gooide roet in het eten en vond het nodig een beetje te overdrijven.

Gelukkig heeft de organisatie van Dickensnight niet bij de pakken neer gezeten en zijn ze er dit jaar weer met veel enthousiasme er tegenaan gegaan. Ook dit jaar staat de markt voor de 16e keer vol van typetjes, koren, optredens en marktkramen met nostalgische spullen in de typische Victoriaanse stijl van Dickens. Ook de interne mens wordt uiteraard niet vergeten; op veel plekken is iets lekkers te eten of te drinken te vinden, uiteraard geheel en ook passend in de Dickensnight sfeer natuurlijk.

Deze 16e editie zijn we de kleine Dickensianen wederom niet vergeten. De nostalgische kermis van 2017 was een succes geweest en laten we dit jaar terugkeren op het parkeerterrein bij de AH. Dit jaar zelfs iets groter dan vorig jaar. De kermis zal samen met een aantal kramen sinds lange tijd weer bezit van de parkeerplaats achter Cafetaria Brandevoort nemen om daar weer een echte Dickensnight plek van te maken. Daarom zullen alle parkeerplaatsen rondom de AH, Cafetaria Brandevoort en Domino’s vanaf zaterdag 15 december 2018 t/m zondag 16 december 2018 worden afgesloten.

Komt allen naar Dickensnight 2018! We hebben weer een prachtig evenement voor jullie in elkaar gestoken. Uiteraard heten wij alle deelnemers wederom van harte welkom en we wensen iedereen een prachtige Dickensnight. 


Dit nieuwsbericht is 268 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X