Sorteer

Evenement - Seniorenlentewandeling met het IVN

Adres
Locatie Wilhelminaplein 1
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 21-3-2017

In Helmond is veel moois te zien, maar ook in Someren valt het een en ander te ontdekken. IVN Helmond geeft je een extra reden om actief te worden. Op dinsdag 21 maart wandelen de gidsen van het IVN een van de mooie Allemansroutes in Someren. De lente is dan officieel net begonnen en dat is HET teken om erop uit te gaan.

De Gemeente Someren vindt het belangrijk dat hun gemeente toegankelijk is voor iedereen: zij willen iedereen van al het moois in Someren laten genieten. Daarom zijn er met vrijwilligers van de 'Werkgroep Allemansroutes' wandelroutes aangelegd voor alleman. Deze paden zijn dus ook geschikt voor mensen met rollators, rolstoelen, kinderwagens en scootmobielen. De fraaie route die het IVN gaat lopen, is ongeveer 3 km. lang. Er wordt verzameld op het Wilhelminaplein 1, 5711 EK Someren om 10.00 u. bij het routebord. De wandeling duurt tot ongeveer 12.00 u. en is gratis. Zie ook www.ivn.nl/helmond bij activiteiten.

Filmavond in Bibliotheek in Mierlo

Regio: Op dinsdagavond 21 maart , van 20.00 uur - 22.00 uur, organiseert Bibliotheek Dommeldal, samen met Groei en Bloei afdeling Helmond een filmavond in de bieb. Bezoekers zien die avond twee films: voor de pauze over Natuurlijk Geldrop en na de pauze over de Strabrechtse heide en het Beuven. Kaartjes voor deze filmavond zijn te verkrijgen via www. Bibliotheekdommeldal. Klik op Agenda&Kaartjes. Ze kosten € 5,00. Bibliotheekleden en leden van Groei en Bloei krijgen €2,00 korting.

Lees meer »
Digikrant