Sorteer

Evenement - BBHP Beurs

Adres
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 5-4-2017

Kom op de koffie! Op wo. 5 en do. 6 april 2017.
GRATIS koffie voor alle standhouders en bezoekers, m.m.v. Van Tienen Drankautomaten BV.
7e Bedrijven voor Bedrijven NETWERKbeurs Helmond-Peelland e.o.

DE ENIGE NETWERKBEURS VAN ONZE GROTE EN ACTIEVE REGIO IN ZUID-OOST BRABANT!
Ondernemer: Actie, geeft reactie! Niks doen, is geen optie! Doe mee, denk mee!

Waarom deelnemen of bezoeken?
Elke LOKALE MKB-er heeft gemiddeld 10-20 DIRECTE concurrenten in zijn omgeving. Als de LOKALE MKB-er volop 'netwerkt', dan zal je zien dat hij/zij opdrachten GEGUND krijgt vanuit dit (nieuwe) netwerk. Dus neem daarom deel aan of bezoek deze grootste NETWERKBEURS in de regio met meer dan 150 ondernemers en 2000 ZAKELIJKE bezoekers.

Diverse activiteiten!
Samen genereren we veel bezoek, u nodigt immers ook uw eigen bestaande netwerk uit om deze netwerkbeurs te bezoeken. Maar wij als organisatie zullen extra ontmoetingsmomenten organiseren en ons dus inspannen om veel bezoek te genereren.

Er worden naast diverse activiteiten o.a. ook georganiseerd:
Speeddate-sessies. Editie Ondernemerscafe op woensdag avond. Seminars op de beursvloer. Starters- en Banen-evenement m.m.v. Senzer. Lancering Senzer Award. Veel aandacht via social media voor en tijdens de beursdagen m.m.v. Communiteers Helmond, enz. enz.

Communicatie voor de beurs vanaf 1-1-2017 via: Weekkrant De Loop (39.500 ex.) print/digitaal, editie Groot Peelland (90.000 ex.) print/digitaal, collega Weekbladen in de regio, Social Media kanalen De Loop en Communiteers Helmond, Newsroom www.helmondnu.nl, Omroep Helmond, Omroep Brabant, Radio Kontakt, Radio Siris etc. etc.

Hoogste doeltreffendheid!
Wist u trouwens dat netwerk-beurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een beurs biedt dan ook meer dan andere marketing instrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep, de sfeer en de totale beleving worden positief geprikkeld.

Van harte uitgenodigd als standhouders of als bezoeker.

Bezoek onze website voor meer info en inschrijven: www.bbhp.nl

 

Lees meer »
Digikrant