Sport

Budovereniging De Hechte Band gaat voor ‘Scholing van Trainers en Kader’ met de Grote Clubactie

Door Lianne Sanders

Leden van Budovereniging De Hechte Band (DHB) starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.


DHB gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de grote clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

SUPERLOT
Naast het standaard lot is er ook het Superlot. Het Superlot kan worden aangeschaft voor € 150,00.
Ook van het Superlot is 80% van de opbrengst voor de club. Er is speciaal voor de Superloten een aparte trekking.
De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkansen op de prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk vergroot.
Ieder lot geeft de koper kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,00) voor DHB.


Lianne Sanders, voorzitter van DHB: “Dit jaar hopen wij een deel van de opbrengst te kunnen inzetten voor het opleiden van trainers en vrijwilligers, daarnaast gaan we het andere deel gebruiken voor de aankoop van nieuwe materialen zoals bijvoorbeeld trappalen, een hellingmat en ander trainingsattributen! Wij kunnen de steun van onze omgeving goed gebruiken!”


DHB doet al ruim 20 jaar mee. Vorig jaar werd er € 4854,36 opgehaald. Met dit geldbedrag werden allerlei activiteiten, waaronder voor alle jeugdleden een busreis naar Irrland, georganiseerd. Dit ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van de vereniging. Een jaar eerder werd het geld ingezet voor de aankoop van nieuwe judomatten.


Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Voor aanschaf van het superlot neem u contact op met Lianne Sanders, info@dehechteband.nl

|DoorsturenDigikrant