Nieuws

Wegwerkzaamheden Smalstraat Helmond-Centrum gaat ongeveer 4 weken duren

Door Dit is onze wijk.nl

Wegwerkzaamheden Smalstraat

Op 19 juni 2017 beginnen wij met uitvoering van de werkzaamheden aan de Smalstraat, gedeelte tussen het stationsplein en de Kasteel-Traverse. Het duurt ongeveer 4 weken voordat het werk gereed is.De Smalstraat betreft een belangrijke schakel voor het fietsverkeer richting Station Helmond en maakt deel uit van het sternetwerk fiets. Momenteel rijden fietsers hier op de rijbaan. Om het comfort en de verkeersveiligheid van fietsers te verbeteren wordt een tweerichtingsfietspad aangelegd tussen de Kasteel Traverse en het Stationsplein.


Tijdens de werkzaamheden wordt het fietsverkeer omgeleid via de Stationsstraat. De omleiding wordt met borden aangegeven. Het gedeelte Smalstraat tussen Stationsplein en Q-Park blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar. @ Gemeente Helmond


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Centrum

Twitter: @Helmondcentrum

Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

3 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|DoorsturenDigikrant