Nieuws

Watermaand start met Drakenbootfestival in en om de K’naal (Archiefvideo)

Door Dit is onze wijk.nl

In het eerste weekend van juni de watermaand staat het Helmondse centrum op 3 en 4 juni geheel in het teken van het Drakenbootfestival. Op zaterdag en zondag scharen duizenden toeschouwers zich weer bijeen op de oevers van het Helmondse kanaal voor het strijdtoneel van felgekleurde drakenboten met feestelijk uitgedoste peddelaars die zich tot het uiterste inspannen om als eerste over de finish te komen. Het belooft een weekend boordevol spetterende races, (kinder)activiteiten, muziek, een badeendjesrace en een wereldmarkt te worden.

Om nu alvast weer in de stemming te komen kun je met bovenstaande video nog eens terugkijken naar de tropische editie van vorig jaar. Tot ziens op zaterdag en/of zondag in en om de K’naal in Helmond!


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:

www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Centrum

Twitter: @Helmondcentrum

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

17 totaal aantal vertoningen, 17 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|Doorsturen

Digikrant