Nieuws

Vrijwilligerspenning voor mevrouw Boogaarts-de Jongh Helmond

Door Dit is onze wijk.nl
penning_boogaarts_helmond_ditisonzewijk_1

Vrijwilligerspenning voor mevrouw Boogaarts-de Jongh


 


Mevrouw P. Boogaarts-de Jongh heeft op donderdag 15 juni j.l de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor haar 25 jarige vrijwilligersactiviteiten in het Elkerliek ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Paul Smeulders.


De afdeling vrijwillig Patiëntenvervoer van het Elkerliek Ziekenhuis bestaat 33 jaar. De groep vrijwilligers biedt ondersteuning aan de verpleging door middel van het patiënten transport.


Mevrouw Boogaarts- de Jongh is sinds 1992 wekelijks actief als vrijwilligster op de afdeling. Daarnaast is zij actief geweest bij de atletiekvereniging HAC, was zij bestuurslid van de EHBO, is zij sinds 2005  2de penningmeester bij Zwemvereniging Lutra en sinds 2009 als vrijwilligster bij de Stichting Industrieel Erfgoed Helmond.


Deze onvermoeibare vrijwillige inzet -gedurende vele  jaren- is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw P.G.L. Boogaarts- de Jongh de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 

Twitter: @ditisonzewijk

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

41 totaal aantal vertoningen, 41 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|Doorsturen

Digikrant