Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Het Kasteel van Sinterklaas

Door Dit is onze wijk.nl

Net als andere jaren is Sinterklaas ook dit jaar weer op zoek naar hulp om van Het Kasteel van Sinterklaas een groot succes te maken. Van 1 september tot 1 oktober is het mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger.


Op 19 november meert de Goedheiligman met zijn pieten met de boot aan in de haven van Helmond en nemen zij hun intrek in het Helmondse kasteel. Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet, en dat de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van wel 450 vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers, van directe hulp van de Sint tot decorbouw. Iedereen kan een steentje bijdragen.


Inschrijven tot 1 oktober


Inschrijven kan vanaf 1 september tot 1 oktober via www.hetkasteelvansinterklaas.nl, tijdens de informatieavond op donderdag 14 september in wijkhuis De Fonkel (Prins Karelstraat 131 in Helmond) aanvang 19.30 uur of bij de balie van de LEV-groep (Penningstraat 55 in Helmond). Algemene informatie is te vinden op www.hetkasteelvansinterklaas.nl.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 

Twitter: @ditisonzewijk

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

32 totaal aantal vertoningen, 32 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|DoorsturenDigikrant