Nieuws

Vaderdagkado? Haal nog snel de HellemondGift kadobon…

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

Tjee, toch nog vergeten om een vaderdagkado te halen? En weet je niet wat je moet geven? Geef je vader een waardebon van de HellemondGift cadeau, hiermee kan hij terecht bij meer dan 140 Helmondse ondernemingen. De bon is verkrijgbaar in coupures van 5 euro, 7,50 euro en 20 euro.

Stel het niet uit, doe het NU !!! De waardebon is verkrijgbaar bij:
Bloemstudio Tini Roelofs – Vondellaan; Cacaofabriek horeca – Suytkade /Cacaofabriek (ook op zondag geopend); DA drogisterij van Leuken – Stiphout / Dorpsstraat; Giels Bloemenboetiek – Azalealaan; Jumbo Supermarkt – Stiphout / Dorpsstraat; Konings verf en behang – Engelseweg; Leef en Zorg Helmond – Straakven / Geysendorfferstraat; Lunchroom de Keyser – Centrum / Torenstraat; Primera de Luifel – de Bus / Nieuwveld; The readshop Helmond – Combicentrum / Mierloseweg; VVV kantoor Helmond – Centrum; Wijnhuis Helmond – Hurksestraat.

Stichting Hellemond Gift heeft het primaire doel om Hellemond Gift cadeaubonnen uit te geven, en daarmee de bestedingen in de lokale, Helmondse economie te stimuleren. Dit met de bedoeling om Helmond leefbaar en bruisend te houden met een goed, divers en fijn aanbod van winkels, horeca, cultuur en al het andere wat een stad prettig en leefbaar maakt. Daarnaast wil de Stichting Hellemond Gift vanuit haar morele verantwoordelijkheid en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid niet alleen waardebonnen ‘verhandelen’ maar ook een bijdrage leveren aan de samenwerking en verbinding in Helmond tussen verschillende partijen die samen een stad ‘maken’. Zelfs onze jeugd zal met deze fysieke waardebonnen weer achter de computer uit moeten komen om de waardebon te verzilveren. www.hellemondgift.nl

|DoorsturenDigikrant