Nieuws

Teveel storingen bij Ziggo, actiegroep wil bundeling van klachten!

Door Dit is onze wijk.nl

Na de zoveelste opmerking en klachten die te horen waren via social media kwam de redactie van ditisonzewijk.nl in contact met Eefje van der Linden.


Eefje woont in Brandevoort en is, net als heel veel andere Helmondse abonnees van Ziggo, heel teleurgesteld in de handelswijze van Ziggo.


Met enige regelmaat heeft ze geen internet, telefoon en tv en ze baalt daar verschrikkelijk van.


Ze krijgt steeds het standaard antwoord van Ziggo dat men er hard aan werkt om het probleem op te lossen, maar Eefje wil dat het probleem voorgoed wordt opgelost.


Ze roept daarom abonnees van Ziggo in Helmond op, om contact met haar op te nemen en zo een actiegroep te vormen: ’Misschien kunnen we met een grotere groep abonnees Ziggo bewegen meer aandacht te schenken aan onze klachten,’ oppert ze. We willen als klant serieus worden genomen.’


Mail je klachten over Ziggo naar Eefje


Heb jij ook klachten over Ziggo. Valt jouw internet ook regelmatig uit, heb je geen tv en/of telefoon of is het internet zo traag als een slak…mail je naam adres en abonneenummer  en jouw klacht door naar Eefje en zij gaat proberen namens alle klagers één grote klachtenbrief bij Ziggo neer te leggen en zo eindelijk de aandacht te krijgen van Ziggo.


‘Ziggo moet het als een groot probleem gaan zien en het ook groots aanpakken,’ vindt Eefje. ‘Het heeft nu lang genoeg geduurd!’


Mail naar:  eefjevanderlinden@hotmail.com

13 totaal aantal vertoningen, 13 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|Doorsturen

Digikrant