Nieuws

Sollicitatieworkshops voor werkzoekenden

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

DeBroekriem is een landelijk platform voor en door werkzoekenden. De events worden door vrijwilligers uit het netwerk van DeBroekriem georganiseerd. Als eventmanager organiseer je events in één van de steden waar DeBroekriem actief is.

Ben je net afgestudeerd of in-between-jobs en op zoek naar een vaste baan? Verbeter je sollicitatie skills, vergroot je netwerk en ontmoet nieuwe mensen via DeBroekriem. Ze organiseren workshops en netwerkbijeenkomsten, meet-ups, online events. Zelfstandige professionals en recruiters zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker. Diverse locaties worden hiervoor gratis beschikbaar gesteld en ook gastsprekers doen dit gratis. Op 20 juli is er de Workshop “Video Solliciteren, de toekomst?” in het BCT-Helmond van 10:15 – 13:00 uur. Gastspreker is Caroline Bergman en zij werkt samen met Brenda van de Kamp. Ze zijn de oprichters van Wij-Werkt Loopbaantraining. In deze workshop gaan ze in op het onderwerp: Wat is video solliciteren en wat is de meerwaarde? Hoe maak je een krachtige video-sollicitatie? En er wordt natuurlijk geoefend!

Workshop “Netwerken in een Helmondse omgeving”

In het EDAH Museum Helmond organiseert De Broekriem op 28 juli van 14:00 - 17:00 uur de workshop “Netwerken in een Helmondse omgeving”. Om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen in de zoektocht naar je mogelijkheden is het belangrijk om je netwerk te verruimen. Het is leuk om gelijkgestemde te ontmoeten in een niet alledaagse omgeving. Het EHAD museum is een inspirerende omgeving van nostalgiek en geschiedenis van het Helmonds bedrijfsleven. Er wordt een rondleiding verzorgd door dhr. Marcel Sanders van de stichting Behoud Erfgoed EDAH. Voor en na het museumbezoek is er de mogelijkheid om te netwerken. Inschrijven kan uitsluitend via de website van DeBroekriem: www.debroekriem.nl/events/

|Doorsturen

Uw reactieDigikrant