Nieuws

Open dag bij dansschool Hellendoorn

Wilt u gezellig een avondje uit en bent u toe aan een nieuwe hobby? Dansschool Hellendoorn is al 72 jaar de gezelligste dansschool van Brabant en heeft weer een uitgebreid dansaanbod voor jong en oud. Drie generaties dansleraren staan garant voor de nieuwste trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele dansen, waarbij een gezellig avondje uit centraal staat! Op zondag 10 september vanaf 19:00 is er weer een Open Dag aan de Boerenkamplaan 43 te Someren. U bent van harte welkom.

U kunt bij Dansschool Hellendoorn kiezen voor allerlei dansen: stijldansen nieuwe stijl: voor alle leeftijden, en geheel aangepast aan deze tijd, zodat je je op elk feestje van je beste kant kunt laten zien, of Salsa: voor alle leeftijden, Swingsolution, Rock-‘n-roll voor mensen die van het betere gooi- en smijtwerk houden, maar ook Hip hop /streetdance voor kids, jeugd en jong volwassenen 20+ op de nieuwste trends, en muziek, o.l.v. een super professionele lerares, ook op wedstrijdniveau. Breakdance: de topper voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar, met super coole moves, en de vetste muziek. Zumba: geschikt voor meiden en dames, die willen dansen en afvallen, geen partner nodig, intensief, afwisselend, maar vooral fun. Je krijgt les van een van de beste Zumba instructrices. De lessen worden verzorgd in: Helmond, Nuenen, Heeze. Someren: eigen dansschool. De Kempen; Valkenswaard, Bergeijk, Hapert, Bladel, Reusel, Vessem, met wekelijks gezellige dansavonden om het geleerde in praktijk te brengen…of gewoon lekker dansen (ook voor niet-leden, vraag het dansboekje aan.) Wil je dansen als sport beoefenen, dat kan ook, dansschool Hellendoorn is aangesloten bij alle grote wedstrijdbonden, zowel voor ballroom en Latin als streetdance en hip hop, gezien de vele 1ste plaatsen een goede keus. Ben je verhinderd, je kunt de hele maand september nog instromen. Kunt u al dansen, instromen is geen probleem, Dansschool Hellendoorn zoekt een geschikte club. Van beginners tot en met topklasse en ook gezelligheidsclubs. Dansen wanneer het u uitkomt, de lessen worden op alle dagen van de week verzorgd zodat u geen dansles hoeft te missen bij onregelmatige diensten. U zit niet vast aan een bepaalde dag en krijgt gratis inhaallessen. Indien u geen partner hebt: Dansschool Hellendoorn heeft inmiddels een reputatie op het gebied van alleengaanden dansclubs.

Workshops

Op feestjes, of andere gelegenheden, een leuke activiteit: groepen die een leuke workshop willen zoals Salsa, Night fever, Rock-‘n-Roll, Stijldansen, Zumba, etc. kunnen op locatie of in de dansschool terecht. Ook privéles of een trouwcursus behoort tot de mogelijkheden en deze kan ook aan huis. Dansschool Hellendoorn hoopt u te mogen begroeten bij de grootste en gezelligste dansschool van Brabant. Voor aanmeldingen en info (lestijden) kunt u bellen naar Wim Hellendoorn, 06-55140501 of kijkt u op www.dansschoolhellendoorn.nl voor het complete programma.

|DoorsturenDigikrant