Nieuws

Nieuwe oproep van onderzoeksteam “onbekende man steekt fietsster neer in Helmond

Door Dit is onze wijk.nl

Politiebericht Helmond.


Nieuwe oproep van onderzoeksteam “onbekende man steekt fietsster neer”.


Het onderzoeksteam dat zich bezighoudt met de poging doodslag op een 22-jarige vrouw uit Helmond schakelt uw hulp in.

In de nacht van 27 op 28 mei jl. werd het slachtoffer op de President Rooseveltlaan door een onbekende man in haar gezicht gestoken.

Dit is een oproep voor iedereen die binnen de straal woont of werkt op onderstaande afbeelding en die in het bezit is van een bewakingscamera.

Heeft u opnames gemaakt op 28 mei 2017 tussen 01:00 uur en 04:00 uur die (deels) zicht hebben op de openbare weg of op andere plaatsen?

Of heeft u wellicht in een dashcam in uw auto en bent u door het gebied gereden? Ook dan kan u mogelijk interessante beelden hebben voor het team.

Bel 0800-6070 en u wordt in contact gebracht met het onderzoeksteam. Ons referentienummer:2017110098. Delen =helpen oppakken! #RSCOOB #steekincident #Helmond #politieHelmond#politie #pogingdoodslag #verwondingen #blankeman #mes #gezicht#misdrijf #tip #melden #camerabeelden #cameraVoor meer info? https://www.politie.nl/…/09-onbekende-man-steekt-fietster-2…


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 

Twitter: @ditisonzewijk

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 


 
17 totaal aantal vertoningen, 17 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|DoorsturenDigikrant