Nieuws

Lustrum braderie Helmond-West

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

Op zondag 11 juni vindt voor de vijfde maal in successie de Braderie in Helmond-West plaats. Deze wordt georganiseerd door de Wijkraad Helmond West in samenwerking met de winkeliersvereniging van het Combicentrum, het organisatiebureau Koolen&Koolen, Werkgroep Vrijwilligers Helmond West, de LEVgroep en met financiële steun van de Stichting Ondernemersfonds Helmond(FOH)/Wijkmanagement.

Met deze Braderie zetten de Winkeliersvereniging en de Wijkraad een traditie voort van een gezamenlijke wijkmanifestatie voor Helmond-West, jaarlijks op de tweede zondag in juni. Dit keer met een grote braderie in en om het Combicentrum. U vindt daar een breed aanbod van handelaren, verenigingen en organisaties uit de wijk, livemuziek van de Helmondse bands 7-Below en El Prado, Clown Cees en diverse andere kinderattracties. Natuurlijk zijn ook de winkels van het Combicentrum open en hebben de winkeliers allerlei acties. De organisatie nodigt graag wijkbewoners en anderen uit om te komen. De Braderie Helmond-West is deze zondag dé ontmoetingsplaats van vele culturen en activiteiten.

Waar en wanneer is het te doen

De Braderie vindt plaats in het Combicentrum aan de Mierloseweg en in de 2e Haagstraat voor ’t Patronaat op zondag 11 juni van 11.00 uur – 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

|DoorsturenDigikrant