Nieuws

Kleurenpracht in jubilerende Dahliatuin

Het is weer tijd voor een bezoekje aan de jaarlijkse open dag in de Dahliatuin (Foto Anja Donkers).

Dahliatuin Helmond-West houdt op zondag 3 september haar jaarlijkse open dag. De tuin is open van 12.30 tot 16.30 uur en gelegen aan Oversloot 1 (Houtsdonk) in Helmond-West. De toegang is gratis.

De Dahliatuin ligt er weer prachtig bij. Als u de Dahliatuin nog nooit heeft bezocht, kom dan eens een kijkje nemen naar de kleurenpracht van de dahlia’s en genieten van de mooie plek waar de tuin gevestigd is. Dit jaar bestaat de vereniging 60 jaar. Er is muziek, en zijn foto’s te bewonderen die door de jaren heen van de tuin zijn genomen en er is een wedstrijd voor de mooiste dahlia. Voor een kop koffie of thee met iets lekkers wordt gezorgd. De leden van de tuin geven u graag een rondleiding en uitleg over de teelt van dahlia’s. Ook staan er bloemstukken met dahlia’s en worden er bloemstukken en boeketten gemaakt door de leden. Verder is er een imker aanwezig die u graag uitleg geeft over het houden van bijen.

Tevens kunt u informatie krijgen over wat het inhoudt om lid te worden en een eigen tuintje te onderhouden of ondersteunend lid te worden van de dahliatuin. Voor foto’s van de tuin: www.twangremmen.nl/dahliatuin/dahliatuin

|DoorsturenDigikrant