Nieuws

Kienen en Koersbal in De Brem

In de grote zaal van wijkcentrum ”De Brem” aan het Rijpelplein 1 kunt u op donderdag van 13:30 tot 16:00 uur komen koersballen. Door omstandigheden was er geen koersballen meer mogelijk maar deze activiteit wordt nu opnieuw gestart.

Er is een koersbalmat en ballen aangeschaft omdat de organisatie het jammer vond dat het niet meer mogelijk was. Koersballen is een zeer leuk spel waar velen groot plezier aan beleven. Iedereen v.a. 18 jaar kan en mag hier aan mee doen en de kosten zijn € 5,00 per persoon per maand. Tijdens de schoolvakanties is er geen koersbal i.v.m. sluiting van wijkcentrum ”De Brem”. Wilt u gezellig een middag eruit zijn en sportief bezig zijn kom dan meedoen. Als u niet aan de beurt bent kunt u gezellig kletsen of even iets aan de bar bestellen. Koffie/ thee/ frisdrank of een snack zijn wel voor eigen rekening. Weet u niet wat koersballen is, kom dan gerust kijken. Het wordt aan u uitgelegd en misschien wilt u het wel eens proberen, ook dat is mogelijk.

Kienen

Op vrijdagavond 22 september van 19:30 tot 22:30 is er weer kienen onder leiding van Riek Robins. De zaal gaat open v.a. 19:00 uur. De prijs van een hele kaart is € 6,00 Een halve kaart is € 3,00. Deze kienavond komt 1x per maand op een vrijdag en er zijn alleen geldprijzen te winnen. Maar ook blijft de wekelijkse kienmiddag op dinsdag waar u levensmiddelen kunt winnen gewoon doorgaan. De zaal gaat dan om 13:30 uur open en het kienen is van 14:00 tot 16:00 uur. Een hele kaart kost dan €5,00 en een halve kaart € 2,50. Het is goed om mee te komen doen, u kunt dan een gezellige middag / avond hebben en zo contacten kunnen maken met andere mensen i.p.v. naar de televisie kijken of alleen maar thuis te zijn. Riek Robins hoopt u te mogen verwelkomen op een van de kienmiddagen of -avonden.

|DoorsturenDigikrant