Nieuws

KBO-Brouwhuis, afsluitende activiteit 2016/2017 MBvO

Door Dit is onze wijk.nl

Voor Meer Bewegen voor Ouderen was 12 juli de laatste gymles van het seizoen 2016-2017 voor de zomervakantie. Traditiegetrouw wordt er dan een afwijkend programma gedraaid.


Het was maar goed dat we niet voor een buitenactiviteit hadden gekozen, want de regen viel met bakken uit de hemel. Om kwart voor tien was er eerst koffie met een fijne traktatie (van de medewerksters van De Loop).


Ondertussen zetten Cees Senders en Jan van de Langerijt  in de gymzaal een aantal Oudhollandse spelen klaar. Een van die spelen, het Kaasspel, was belangeloos beschikbaar gesteld door Bennie Hammecher. Dit spel was meteen ook de grootste uitdaging.


Hoewel, een ballon sneller laten knappen dan je tegenstander door middel van een fietspomp, is ook geen sinecure. Al met al een paar pittige uitdagingen.


Vanzelfsprekend ging iedereen voor de winst.


Een korte pauze (waar nauwelijks behoefte aan bleek te zijn) met een ijsje en dan snel weer aan de gang.


Voor we er erg in hadden was het dan ook tijd voor de lunch. Een kop heerlijke soep, naar keuze een tosti of een pasteitje, een mini worstenbroodje of -pizza en een kop koffie/thee. Alles vers gemaakt en meer dan lekker.


Na bedankjes over en weer en het fijne vakantiewensen ging iedereen weer op huis aan.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 

Twitter: @ditisonzewijk

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 


 


 

30 totaal aantal vertoningen, 13 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|Doorsturen

Digikrant