Nieuws

Kasteeltuinconcerten 2017 trekt 40.000 bezoekers

De zeventiende editie van de Kasteeltuinconcerten Helmond was een groot succes. Ondanks wisselende weersomstandigheden en een nieuwe organisatie wisten de concerten 40.000 bezoekers te trekken en vele positieve reacties teweeg te brengen. Stichting Helmond City Events kijkt daarom tevreden terug op afgelopen editie.

Iedere vrijdagavond van 7 juli tot en met 18 augustus stond een ander muziekgenre op het programma. Bezoekers konden salsadansen met Siembra, country beleven met Def Americans en swingen met Groove Foundation. Voeg hier feestband Lijn 7 en Friction met zijn afropop aan toe en je krijgt een geweldig programma. Toch kwam als kers op taart Queen Forever de Kasteeltuinconcerten afsluiten, gevolgd door een indrukwekkende vuurwerkshow.

FeelGood-Market en Gin&Tonicbar

De Kasteeltuinconcerten zijn dit jaar meegegaan met de tijd door het toevoegen van een mini FeelGood-Market aan het evenement. Tegenover het kasteel bevonden zich verschillende foodtrucks waar men even kon opladen. Nieuw dit jaar was de speciaalbier- en cocktailbar, waar je onder andere ook Gin&Tonics kon bestellen. Deze zullen in 2018 opnieuw aanwezig zijn.

Blik op de toekomst: 2018

Volgend jaar vullen de Kasteeltuinconcerten opnieuw de kasteeltuin in Helmond. Iedere vrijdagavond tussen 6 juli tot en met 17 augustus 2018 staan de beste bands weer voor je klaar. Stichting Helmond City Events hoopt volgend jaar de kasteeltuinconcerten wederom naar een iets hoger niveau te tillen. Nog fraaiere aankleding, een knussere foodmarket, een breder muziekaanbod: de wensenlijst is oneindig. 2018 zal weer een stap dichterbij dit doel worden.

Word vrijwilliger bij de Kasteeltuinconcerten

Stichting Helmond City Events wil graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de Kasteeltuinconcerten 2017. Sponsors, partners, vrijwilligers, artiesten, barpersoneel en natuurlijk alle 40.000 bezoekers: zonder hen geen Kasteeltuinconcerten in Helmond. Wilt u volgend jaar vrijwilliger zijn bij de Kasteeltuinconcerten? Stuurt dan een e-mail naar info@kasteeltuinconcerten.nl Op de hoogte blijven van alle informatie rondom de Kasteeltuinconcerten? Of nagenieten van de zeventiende editie? Bekijk alle foto’s op de website of op de Facebookpagina. Ook de aftermovie zal hier snel verschijnen.

|Doorsturen

Uw reactie

Digikrant