Nieuws

Juvat Westendorp geeft dansworkshop bij basisschool Talentrijk

Juvat Westendorp heeft maandag een dansworkshop verzorgd bij leerlingen van Talentrijk (Foto Hans Choufoer).

Juvat Westendorp, JOGG-ambassadeur, acteur, danser en choreograaf (bekend van So You Think You Can Dance en Goede Tijden Slechte Tijden) heeft maandag een dansworkshop gegeven aan groep 7 van basisschool Talentrijk in Helmond. Dit is de prijs die Jessie Miksch met haar klas heeft gewonnen met de campagne ‘Ik loop op water’ die tijdens de afgelopen Wandelavondvierdaagse in Helmond is georganiseerd.

Met de campagne ‘Ik loop op water’, georganiseerd door Stichting Jong Helmond Lekker Gezond, werden alle kinderen tijdens de Wandelavondvierdaagse gestimuleerd om (kraan)water te drinken in plaats van suikerhoudende dranken. Aan de campagne was een winactie verbonden waarbij de kinderen de dansworkshop konden winnen. Alle kinderen hebben vooraf een DrinkWater bidon ontvangen en om de prijs te winnen, moesten ze een originele foto of vlog maken met de DrinkWater bidon. De meest originele vlog werd beloond met de dansworkshop van Juvat Westendorp.

Dansworkshop

Juvat startte deze ochtend met een gezamenlijke warming-up op het schoolplein met alle kinderen van de school. Daarna kreeg de klas van Jessie Miksch (groep 7) dansles van de populaire danser en hebben ze samen een dans ingestudeerd. Een onvergetelijke ervaring. De kinderen hebben de ingestudeerde dans aan hun ouders en aan de kinderen van de groepen 5,6 en 8 mogen laten zien. De kinderen hadden de smaak goed te pakken en hebben allemaal hun ‘dansmoves’ kunnen showen. Na afloop nam Juvat uitgebreid de tijd om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

|DoorsturenDigikrant