Nieuws

JolinKids groeit met uw kinderen mee!

De in Deurne al jaren niet meer weg te denken kinderkledingzaak JolinKids, heeft haar vleugels uitgeslagen en heeft op veler verzoek nu ook een vestiging in Helmond geopend. Aan de Mierloseweg, in het pand waar voorheen Vin & Gill kinderkleding zat, vindt u nu de jongens- en meisjescollectie van diverse hippe merken onder de naam JolinKids.

Op 6 januari van dit jaar heeft eigenaresse Mieke Berkvens haar nieuwe winkel aan het Combicentrum (Mierloseweg) in Helmond geopend. Mieke was al jaren een bekend gezicht in de kinderkledingbranche omdat ze al ruim negen jaar met een vestiging in Deurne en een webshop de nodige bekendheid had opgebouwd. Mieke: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoe leuk is het als je dochter je hiermee kan helpen.” Dochter Linda bevestigt dit en samen met hun vaste medewerkster Marga vormen zij een topteam dat er alles aan zal doen om voor ieder klant(je) een perfecte outfit te vinden.

Vele bekende merken

De vaste merken die Vin & Gill voorheen had, zijn door Jolinkids overgenomen met aanvulling van een aantal leuke nieuwe labels. Zo kunt u hier o.a. terecht voor de merken: Nik&Nik (elke maand nieuwe items), Vingino, Geisha, Antony Morato, Z8, Quapi, Ninni-Vi, Topitm, Dutch Dream Denim, Flo, Kiezeltje, KIEstone, Gabbiano, Cars jeans, Bellaire, en Nobell. Verder vind je er een hippe collectie underwear, riemen, haaraccessoires, en de unieke handgebreide winteraccessoires van Mooi Elke zoals shawls, mutsen en poncho’s. De kleding bij JolinKids is verkrijgbaar van maat 50 t/m 188, er is een speciale tienerhoek met eigen paskamer. Ook voor een kraamcadeautje of cadeaubon bent u hier aan het juiste adres. Bij JolinKids kunt u verder ook sparen voor leuke kortingen via de klantenpas. Zie voor meer informatie de website www.jolinkids.nl en de Facebookpagina (met 30.174 volgers).
Jolinkids | Helmond (Mierloseweg 47) | Deurne ( Industrieweg 45) |Tel: 06-10011794

 

|DoorsturenDigikrant