Nieuws

Johnny Cash komt tot leven op Kasteeltuinconcerten

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

Je hoeft niet naar Nashville om de muziek van the man in black te eren. De tributeband Def Americans brengt dit jaar Johnny Cash tot leven tijdens de derde avond van de Kasteeltuinconcerten 2017. Op vrijdag 21 juli om 20.30 uur zijn alle muziekliefhebbers welkom om samen met Def Americans klassiekers als Ring of fire en I walk the line met volle borst mee te zingen.

Door net als Johnny Cash dicht bij zichzelf te blijven onderscheidt Def Americans zich van de gangbare cover- en tribute-acts. Inmiddels heeft de band dan ook met succes gestaan op zo’n beetje alle podia van festivals, popzalen en theaters die er in Nederland te vinden zijn. De jongere broer van Johnny, Tommy Cash benaderde de band zelfs om hem te begeleiden tijdens zijn “My Brother Johnny” shows in Nederland. Het is dan ook te gek dat ze dit jaar bij de Kasteeltuinconcerten 2017 spelen!

Iedere vrijdagavond tot 18 augustus is de kasteeltuin gevuld met genietende mensen en vette bands. Zorg dat je daar bij bent. De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Het verdere programma van de Kasteeltuinconcerten 2017 ziet er als volgt uit: 28 juli: Friction & The Roots Drivers, 4 augustus: Siembra, 11 augustus: Mariachi Los Tarascos ft. Dwayne Verheyden & Mariachi Reloaded, 18 augustus: Queen Forever. Kasteeltuinconcerten De kasteeltuin van Helmond ondergaat op bovenstaande vrijdagavonden in juli en augustus een ware metamorfose. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Dit jaar is er zelfs een échte cocktailbar aanwezig, waar ook gin&tonics te verkrijgen zijn. De horeca is geopend van 19.30 tot 23.30 uur. De dansvloer ligt iedere vrijdagavond voor je klaar en door de foodmarket zijn lekkere snacks altijd binnen handbereik.

Barbecue-arrangement

Geniet dit jaar ook voorafgaand aan de zeven zomerse Kasteeltuinconcerten samen met je collega’s, zakenrelaties, familie of vrienden van een uitgebreid barbecue-arrangement in de kasteeltuin. Zo kun je betaalbaar en gezellig op een unieke, sfeervolle locatie genieten van vers bereide barbecuegerechten. Het arrangement inclusief consumpties kan iedere vrijdagavond gereserveerd worden van 17.30 tot 20.00 uur. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeltuinconcerten.nl of te bellen naar 0492-200020. De Kasteeltuinconcerten worden mede mogelijk gemaakt door Abline Media, Bavaria, Emté, Helmond Marketing, Meeus, Multiprint, Omroep Helmond, Pieter Maakt ‘T, Rabobank, Rooijakkers Party & Events, Sligro, Sound & Light Technology, Storeplay, Van den Udenhout, Vlisco, Verbakel Party & More en Weekkrant De Loop. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes, de barbecuearrangementen en foto’s van de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl

|Doorsturen

Digikrant