Nieuws

Ibiza-markt keert terug naar Helmond

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

Op zondag 9 juli vindt vanaf 12.00 uur de zomerse Ibiza-markt op het buitenterrein van de Cacaofabriek in Helmond. De markt gaat dit jaar ON TOUR naar maar liefst 16 locaties. De Ibiza-markt duurt tot 18.00 en is gratis toegankelijk.

Op de Ibiza-markt vind je ruim 60 standhouders met een exclusief aanbod van hippe en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland ‘’Ibiza” zoals hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty maar ook beleving, eten en drinken. Na het succes van vorig jaar keert de Ibiza-markt ook dit jaar weer terug naar Helmond. Vorig jaar is het erg goed bezocht en de sfeer was fantastisch, meldt de organisatie.

Op de markt wordt dit jaar een sfeervolle lounge gecreëerd zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje. Er staan een aantal food– en fashiontrucks en de bezoeker kan inspiratie op doen bij de modeshow die gaat plaatsvinden. Bruce Dance Factory uit Eindhoven geeft een spetterende dansshow en ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten; zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld en er is een caravan van waaruit er op een unieke manier geschminkt wordt. Na Ibiza-markt in Helmond gaat de Ibiza-markt verder ON TOUR met maar liefst 16 locaties in totaal. De hele TOUR is te vinden op de website van de organisatie www.hipandhappyevents.nl

Over Hip and Happy events

Hip and Happy events organiseert Hippe markten en events waarbij persoonlijke aanpak voorop staat. Geheel aansluitend naar de wensen van de opdrachtgever en op elk gewenste locatie.

|DoorsturenDigikrant