Nieuws

Groe(n)ten uit De Bundertjes!

Door Adcommunicatie - Weekkrant De Loop Helmond

Het is zomer en er zijn dus weer talloze groenten en andere verse producten te koop in het winkeltje van Zorgtuinderij De Bundertjes. Suzanne Siany, de relatiebeheerder van de Jobfactory en De Bundertjes, raadt iedereen aan de winkel eens te bezoeken én de producten te kopen.

Het pareltje van Helmond

“Voor wie er nog nooit geweest is, is zorgtuinderij De Bundertjes echt een verstopt pareltje”, vertelt Suzanne. “Het is echt een verrassing wanneer je het terrein opkomt en ziet hoe natuurlijk het is, hoe mooi groen, met zulke leuke beesten.” Als relatiebeheerder onderhoudt Suzanne contacten met de klanten van de Jobfactory en De Bundertjes. Dat zijn zowel zakelijke klanten als particuliere klanten. Bijvoorbeeld mensen die meubels willen laten maken, maar ook mensen die iets bestellen uit de webshop. “Ik probeer nieuwe klanten en nieuwe opdrachten binnen te halen en regel alles eromheen. Op die manier zorg ik ervoor dat onze deelnemers leuke opdrachten krijgen. En dat alles beschikbaar is om die opdracht goed en volgens planning uit te voeren.”

Aangeprezen door Suzanne

In de winkel is op dit moment volop aanvoer vanuit de eigen tuinderij, die onderhouden wordt door de deelnemers zelf: snijbiet, sla, raapsteel, komkommer, courgette, andijvie, wortel, diverse uien, diverse bonen, diverse pepers, paprika, aardappel, verse kruiden, bieten, tomaten, enzovoort. En dan zijn er ook nog de verse kruiden, sappen en eitjes die altijd wel in de winkel te vinden zijn. Allemaal biologisch en allemaal voor een zeer schappelijk prijsje! Het adres en de openingstijden vindt u verderop in onze advertentie in deze krant. Tuinderij de Bundertjes, Jobfactory, Bosselaan 2, 5702 NV Helmond. Tel 0492 -526280.

|Doorsturen

Uw reactieDigikrant