Nieuws

Gratis een proefles bij Jeugdtheaterschool Annatheater

Jongeren die graag toneel willen spelen kunnen vanaf 13 september een gratis proefles krijgen bij Jeugdtheaterschool Annatheater.

Annawijk/Suytkade: Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook nog een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed.

In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavínia Germano professionele acteerlessen. Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 13 september op woensdagen en donderdagen gegeven. Jeugdtheaterschool Annatheater heeft met de voorstelling "In de ban van Richard" zowel de publieks- als de vakjuryprijs gewonnen op het Brabants Theaterweekeinde 2016. Meer informatie: laviniagermano@annatheater.nl of bel: 06-44369288. Voor lestijden: www.annatheater.nl rubriek Jeugdtheaterschool Het Annatheater is gelegen op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond. Het adres is Floreffestraat 21a, 5705 AR Helmond.

|DoorsturenDigikrant