Nieuws

Er zijn nieuwe bouwkavels beschikbaar in Brandevoort!

Door Dit is onze wijk.nl

Brandevoort – Liverdonk

In deelplan Liverdonk zijn 26 kavels (ca. 360 – 779 m²) in de verkoop. De kavels L19 t/m L22, L28 en L29 zijn geschikt voor een woning met volledig begane grond programma. De verkoopprijs is € 322,50 (excl. btw) per m². In deelplan Liverdonk gaan op 12 juni 2017, vanaf 10:00 uur, 27 nieuwe kavels (ca. 351 – 778 m²) in de verkoop. Kavels L43 t/m L47 zijn geschikt voor een woning met volledig begane grond programma. De verkoopprijs begint vanaf € 322,50 tot € 350,00 (excl. btw) per m².Hoe komt u in aanmerking voor een kavel?

U kunt een e-mail sturen aan bouwkavel@helmond.nl indien u een optie wilt nemen. Geef duidelijk aan welke bouwkavel(s) het betreft. Op volgorde van aanmelding wordt de e-mail in behandeling genomen. E-mails voor de nieuwe kavels (L30 t/m L56) die binnenkomen op 12 juni 2017 vòòr 10.00 uur worden NIET in behandeling genomen.


.


Wilt u zich voor de meerdere kavels aanmelden, houdt u er dan rekening mee dat u duidelijk uw 1e, 2e, 3e, etc. voorkeuren aangeeft. Wanneer bijvoorbeeld de 3e kavel van uw voorkeur nog beschikbaar is, komt u alleen op de reservelijst voor uw 1e en 2e voorkeur en niet meer uw 4e en verdere voorkeuren. De volgorde waarin de kavels binnenkomen in de mailbox is bepalend voor de toekenning van de kavels. De optiegesprekken vinden binnen 2 weken na toekenning van de kavel plaats.


Meer informatie:  https://www.helmond.nl/bouwenenwonen/Bouwkavels-helmond/Brandevoort/Brandevoort-LiverdonkMeer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Brandevoort

Twitter: @Brandevoort_nu

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tvWijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!


 


37 totaal aantal vertoningen, 37 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|DoorsturenDigikrant