Nieuws

Brand New Voices jubileumconcert

Door Peter Verhoeven

Popkoor Brand New Voices bestaat 5 jaar.Ter gelegenheid van deze mijlpaal wordt een jubileumconcert georganiseerd met mede werking van de zanggroepen: Xango uit Helmond, Vela-Monte uit Deurne en Generation uit Mierlo.
Het Jubileumconcert zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni in ’t Brandpunt, Biezenlaan 29 te Brandevoort. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.

Popkoor Brand New Voices uit de wijk Brandevoort in Helmond is een gemengd koor, wat op initiatief van Marijke Verhoeven in 2012 is opgericht.
Daarbij heeft zij ondersteuning gehad van Marie-Antoinette Martens en van echtgenoot Peter.
Plezier in popmuziek en zingen in een ontspannen sfeer staan sinds oprichting voorop. Maar zij werken ook serieus aan resultaten, die klinken als een klok: fraaie popsongs, die zij regelmatig aan het publiek ten gehore brengen. Drie à vier keer per jaar geven zij een concert in Helmond en in de regio.
Het zangkoor telt ruim dertig enthousiaste, swingende zangliefhebbers en mMet elkaar zingen zij de sterren van de hemel.
Het repetoire bestaat uit: de mooiste, sterkste, leukste en meest ontroerende uit de pophistorie vanaf de jaren zestig tot de meest actuele. live begeleid op piano door pianist Wikke van Wershoven en soms door een combo of band. Dirigent en muzikaal leider Ed Verschuren vindt het een uitdaging om het koor nog verder te ontwikkelen.
Een greep uit het repetoire:
Abba, Amy McDonald, Adèle, Boudewijn De Groot, Pink, Queen, Krezip, Robbie Williams, Dotan, Tavares en vele anderen.

 

|DoorsturenDigikrant