Nieuws

Bierfestival; Beer Burgers and two smoking Barrels (Aftermovie)

Door Dit is onze wijk.nl

Voor de 2e maal werd zondag het Bierfestival; Beer, burgers and two smoking barrels georganiseerd. Ook dit jaar weer in en om de prachtige accommodatie van het Gilde St. Antonius Abt.  Op dit unieke evenement konden de liefhebbers genieten van diverse speciaal bieren alle gebrouwen door regionale brouwerijen.


Dit jaar had de organisatie zeker niet de minste brouwers uitgenodigd op het festival. De Kat uit Helmond en Rufus uit Heeze waren een van de brouwerijen die op deze dag hun bieren presenteerden. En zij hebben natuurlijk uitsluitend uit hun beste vaatjes getapt. Aan alles was gedacht. Een BBQ-Team van formaat zorgde voor de heerlijkste hamburgers en een band bracht muziek waarbij stilstaan onmogelijk was.  Op het Gildeterrein was tevens een chillzone ingericht waar de bezoekers de mogelijkheid hadden om eventjes van de rust en van hun biertje te genieten.

De organisatie heeft al laten weten om volgende jaar nog groter uit te pakken, om zo iedereen tevreden te stellen.  Als het aan mij ligt is ditisonzewijk.nl dan ook van de partij om ook daarvan een mooi videoverslag van te maken.


Reportage & verslag: Jason Gerritsen


Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:

www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl

Facebook: Mierlo-Hout

Twitter @MierloHout_nu

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

15 totaal aantal vertoningen, 15 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|DoorsturenDigikrant