Nieuws

23 juni Sportmeeting en huldiging kampioenen + Masterclass van Helmond

Door Dit is onze wijk.nl

23 juni Sportmeeting Helmond

Woensdag 14 juni 2017


Op vrijdag 23 juni organiseert de gemeente Helmond de Sportmeeting Helmond. Deze avond bestaat uit een inspirerend gedeelte en een feestelijk onderdeel. We huldigen namelijk de kampioenen van de stad Helmond.Tijdens het eerste deel van de avond wordt u geïnspireerd over de toekomstbestendige sportvereniging. Ewald van Kouwen (Aanvoerder Positief Coachen, www.positiefcoachen.nl) neemt de aanwezigen mee in de kansen en uitdagingen van de sportvereniging van de toekomst.


Henk Groener (voormalig Bondscoach Nederlands Dames Handbalteam) gaat vervolgens in op talentontwikkeling. Hoe kunnen verenigingen daarbij samen optrekken en niet de talenten van elkaar afpakken?


 Programma

19:30 – 20:00  Ontvangst


20:00 – 20:05  Opening door wethouder Frans Stienen


20:05 – 21:00  Masterclass Toekomstbestendige sportvereniging


21:00 – 21:15  Huldiging kampioenen en borrel

De Sportmeeting vindt plaats op vrijdag 23 juni 2017 van 19:30 tot 22:00 uur in De Cacaofabriek.


Deelname is gratis.


Aanmelden voor lezing en/of huldiging?

Bent u betrokken bij een sportvereniging in Helmond en wilt u aanwezig zijn bij de masterclass en/of bij de huldiging? Meldt u zich dan aan via sportmeeting@helmond.nl. Vermeld daarbij duidelijk bij welk deel u aanwezig wilt zijn. Aanmelden voor beide delen kan natuurlijk ook. U kunt zich tot en met donderdag 22 juni aanmelden.


Kampioenen aanmelden

De volgende sporters / teams komen in aanmerking voor de gemeentelijke sportpenningen:De in Helmond gevestigde verenigingen, waarvan het vaandelteam in het sportjaar beslag wist te leggen op de kampioenstitel in de klasse waarin zij opereren;
Individuele sporters uit Helmond van 16 jaar en ouder die beslag wisten te leggen op een nationale, Europese of wereldtitel. De titel moet behaald zijn in een officieel opgezette competitie / toernooi georganiseerd door een officiële landelijke sportbond.

Wilt u dat de gemeente uw kampioenen in het zonnetje zet? Stuur dan uiterlijk maandag 19 juni een mail naar sportmeeting@helmond.nl.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl

Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 

Twitter: @ditisonzewijk

Google+ Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv


Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 


 

41 totaal aantal vertoningen, 41 aantal vertoningen vandaag
Weet wat er speelt in uw eigen wijk


|Doorsturen

Digikrant